-->

Daisypath - Anniversary

~A.g.a.i.n.I.a.m.S.o.r.r.y~

oh tajuk diatas bknla aku ni macam x ikhlas cumanye ni kali ke2 ucapan maaf terbuka ak keatas keterlanjuran mulut aku yg mcm p***t ni..ok for those yg kenal ngn ak they all surely notis yg aknye mulut mmg mcm pu*k*!!!tp mereka x pernah nk hambik at dengan statement ak..opsie tu dpn ak ler if behind my back ak sdr x dpt pastikan mereka benar2 dpt menerima kawan yg bermulut pu*k* mcm ak ni..how i wish that they are definitely can accept it like my best blotting adik tiri len mk len bapak n also si cantik ini. urghhhh...me?stressed!!

ok i admit that my bad for the entry of nora elena ni sebabnye xde lagsung bunyik2 yg ak melawak..sh*t!!how i forgot to make it one!!cumanye yg da kt link fb ak jek yg ak da gtau ak pn cuma melawak sajerrrrrr..tp manalah nk gagau kn that link anymore..its just too old post utk ak gagau kembali..but hell with that..and masa ak xde keje mlm ni ak pn view ler blk all the old entry of mine and tadaaaaa..i was shocked cos kak nowa sendiri da reply aknye post..erk..tergamam ak seketika...oh god this for fun entry turned to be serious..so in here once again kak nowa sy mintak sori banyak2...sy tau akk men2 jek time post srt tu..n xde niat nk kutuk akk pn cos i myself donno who u r exactly cumanye my bad cos reply kt srt tu without disclaim anything!!again sori ye kak...

the way she comment the entry mmg sy boleh trima tp the way 'anonymous' tu komen mmg b***s*** betol..erk sj nk cr pasal ke hapa si ano tu!!!kalo berani beb comment r dng ur profile mcm akk nowa tu!!ini ko skadar anony jek bek xyah banyak bunyi...nk soh ak baca semua bru turun ke conclusion kunun...yg ko tu taunye nk maki org xtentu pasal jek pehal???haish..tp whatever it is..i am proud that im having the silent reader kt my blog ni..wahahahaha...xsangka...xsangka....

word of caution:kepada sesapa yg nk kutuk/caci/maki/cari pasal ngn aku pls..be brave..jng berselindung disebalik anony tu!!show me urself then baru sedap kita nk kutuk mengutuk kn?do we have a deal???bkn susah pn ko nk sign up kn?n yes ak mmg xnk hide anything on my blog..u can say whatever u want without waiting me to approve it 1st!!!

~a.d.i.o.s~

update:

untuk mereka yg xpuas ati leh tgok bukti di link ak ni..pergh..penat giler ak gagau cr link ni kt profile ak punyer ler semata2 nk buktikan niat ak yg hanya utk men2 jek...

page 1 of 3

page 2 of 3

page 3 of 3 ni ak zoom sikit takut x nampak tulisannye kecik sangat...

nah kau!!!! ak x hambik part yg ne2 pun ak trus print screen and put it here as a proof..so pada yg suka2 nk maki ak tanpa pengenalan diri boleh cermin diri sdr sebelum mengata org...yek..tolllonnggggg~

2 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Sori lah kalo kata2 saya penyebab u delete u punye post tajuk IKM Pekan.. I dpt info itu semua dr SKMM... so lain kali kalo nak berblog or post anything jgn sampai memalukan pihak lain especially MARA becoz your father also ex staff IKM n Staf DRB PEkan n Ex police.. Org2 IKM kenal bapak u.. Bapak u orang yg sangat baik.. jangan lah memalukan bapak u.. Kalau Sudi u post la ucapan mintak maaf yek.. i bukan nak gaduh tp x suka mengaibkan mana2 pihak... i mintak maaf...

    ReplyDelete
  2. oh sy dah pun post sori tp still ada pihak yg masih slh anggap regarding maaf tu..n yes sy delete post tu bcos of sy x sgka bnda ni akn jd big issue before this pun in my entry sy mmg banyak maki hamun pun..tp sbb sblm ni yg bc blog ni hanya la sekadar rkn2 fb jek..xsgka bila ada fren fb linkan kt fb ye bnda ni akn jd smpi camni skali...sorry again..n if u one of the staff there..sampaikan ucapan mohon maaf sy diatas keterlanjuran kata sy...cumanye sy harap bnda ni xperlu nk dipanjang2kn..sebagaimana entry IKM tersebut tersebar meluas sebegitu juga harapnye untuk entry maaf sy..

    ReplyDelete