-->

Daisypath - Anniversary

contest on FB

erm..erm..n erm lagi..aduyai..nak tegelak besar pun ada bila pikirkn tndakan aku ni..tp yela just give it a shot r kn..x rugi pape pn bahkan kalo mng lagi untung..hakhak..b4 ni ak ni asik dok like orgnye photo jek..tetiba rini td ntah mana dtg spirit of the game nk join contest hari raya by azah zaza ni..so ak pn sent r gmbr gedik nak mapus..eeewww..geli lak tgok muka sendiri..
ok muka control ayu yg memang so not me ok..

tapi nak wat camne..dah syarat-syaratnye kena berbaju kurung n bkn muka sahaja..so ak yg kebetulan ada gmbr penuh ni pun send jek r..so mintak jasa baik kengkawan like supaya ak boleh dpt hadiah best dr mis azah ni..apa korang perlu lakukan senang jek...

  1. memula korang kena like page azah zaza ni
  2. pastu korg tekan button like kat gambo aku yg kunun bajek ayu ni..
oh jasa kalian-kalian suma xdpt sy lupakan..jng lupa yek...mekasih...

~a.d.i.os~

No comments:

Post a Comment