-->

Daisypath - Anniversary

harimau malaya

ok..baru sudah menyaksikan pertembungan antara HARIMAU dan SINGA..well what can i say...dah nama pun lion..haruslah dianakkucingkan jek rimau..kn??dng agregat 6-4 SINGAPORE berjaya menewaskan pasukan MALAYSIA untuk ke pusingan ketiga kelayakan piala dunia...belom rezki lagi MALAYSIA join WORLD CUP..

skuad HARIMAU MALAYA *gambar sekadar hiasan*
skuad SINGA berpura...*not from latest match pix*

ok..xkisah lah kan kalah pun..tapi aku tetap bangga dengan korang2 suma..yela kalo tgok dr gmbr pn team MALAYSIA dah sah2 r rupa org asia suma..(tinggi 5",kulit sawo matang)..so senang citer malaysia nye player mmg truly malaysian..tp what happen to singapore beb?player rambut blonde?tinggi more than 6"?mata biru?kulit putih melepak??aigoooo..nampak sangat der...muka yg betol2 kulit asia bp kerat jek?*cait*

pas2 yg skor pn dah sah2 bkn SINGAPOREAN..opsie..nationality diberi semata sebab ni jek..another *cait*!!kira senang cakap MALAYSIA dah membuktikan bahawanye even kita ni org asia yg comel2 jek sizenye tp kita mmpu bertanding dng european yg size dah tentu2 adik beradik tiri dng gergasi sekarang ni!!hidup MALAYSIA!!!yeah....yela nemos kalo ko tgok game td macam malaysia ni lawan ngn team europe jek!!nama bis suma mat da salleh..haiyak!!

pas2 nak review sikit game td...
  1. player singapore suka wt2 sakit smpi kena guna stretcher punyalah nk mengabiskan masa tp pas2 xsampai 5min kendian eh dah masuk court balik?hebat!!!
  2. sapa yg kuang ajar sgt main laser kt muka keeper singapore tu??
  3. player singapore pasni sila dtg wt casting utk drama tv kat malaysia..kuat sgt berdrama swasta kt tengah padang...sendiri jatuh tp actingnye lebih!!!mmg sy87l....
  4. oh terutama sekali abg no 2 tu yek..u got talent and also u got the rupa viewer m'sia needed!!kiranye u ada pakej r!!!
  5. gol dari player m'sia(sori wa xtau nama)mmg terbaheeekkkk yeop...wa sangat bangga ngn lu bro!!!
  6. yang paling hebakkkk harusler keeper malaysia..cumanye yela terpeleot sikit bila bro import dr CHINA tu tendang gol!!it looks like he was the only one that playing all nite long!!mmg cekap tangkas dan tuntas betol ye jaga gawang tu even skang dilanda kemelut dng eeewwww.....oh napa ler ko x main time kt singapore ritu..kalo x mesti malaysia xkena titik sampai 5-3 oleh singaPURA tu..haiiyayyayayakkk....
  7. oh and penontonnye sangat2 ler ramai okeh!!gilak ah..camno nk kua dr stadium pas bola abis..oh hebaknye kalo kt masjid pun seramai ini!!!
erm sorry if i sound bias sikit..yela dah nama pun MALAYSIAN walau mulut menyokong singaPURA tapi ati tetap pada HARIMAU MALAYA....korang dah try hard its just SINGAPORE do harder...walau apapun aku tetap BANGGA dengan produk tempatan!!dari player bawak ke coach sumanye MALAYSIAN tau..x mcm singaPURA tu!!sah2 ler pemain import coach pn import gk ke bro?xde produk tempatan ke?lenkali gunalah produk buatan negara sendiri!!percaya dengan keupayaan sendiri only then u can be bragging off for ur achievement!!

meanwhile..

gara gara tengok bola nye pasal,si bell yg menumpang tidor umah ku dr smlm xdpt dihantar olehku pd masa yg dijanjikan..yela ak ni pk takut time nk kua dr micet tu jek n pikir leh ak g mkn trus..tp ntah malaun mana mcm sial wt aku mcm org bodoh!!b83457t punyer manusia!!punyer la aku tunggu nk mkn skali n up ko dh mkn dulu?s888 r!!nasib baik member bell ni ada yg kua mkn kat area sini, so member ye la amik ye ke micet..tp apa yg tinggal kt aku selain dari sakit at??perut pedih thn kelaparan!!so a reminder to myself yek azni..jng tunggu n harapkan org kalo ko boleh wt sendiri sebab xsemestinye ko tunggu n janji dah diberikan oleh org tu mereka akn tepati..ko kena lebih pentingkan diri untuk kesenangan masa hadapan!!pada manusia b1232t tu,terima kasih daun keladi,lenkali gi makan sendiri!!!!

~a.d.i.o.s~

1 comment:

  1. menangis xblagu..owh..ghimauku..

    -ayahpin-

    ReplyDelete