-->

Daisypath - Anniversary

bling bling custom made HP deco

in trend now u ols!so sesapa yg berminat utk mencantikkan ur gadget (any kind of hp and tablet) leh la roger roger ahkak yek...rega kita kasik kaw2nye member price! No worries, we can offer u cheapest price in town...price can nego meh...

Takut batu bata blingz u ols tercabut dek tahap kelasakan korang? Again....no worries meh...jaminan ketahanan dr pihak kami! Setakat campak2 ur gadget,lipat2 no worries la...tak mudah tecabut punya! Sebab we ols guna gam manyak baik punyer...imported glue op kos! money back guarantee lor... Unless kalo korang memang saja gatal gatal tangan nk kopek kan ye..that one no guarantee!

Bawah ni some of the design yang kami buat for our lovely customer! Kalo korang rasa rasa mcm nak yang lagi grand dari ini..lagi branded punya batu pun can mh... u ols cakap jek...whatsapp ngn kami or pm kami untuk sesi diskusi...kita kasik diskusi sampai jadi meh...so agak agak korang berminat leh direct pm kami or leave comment below..jangan riso soal harga...risokan casing available tak jek...hehehehe....

"Hakak sy suka yang simple simple jek"..ha ni sesuai untuk mereka yang tak nak heavy design..

"Ala...saya xsuka hello kitty la" jangan riso!kita kasik tuka ngan benda lain such askalo yang suka brand2 ni kita ada chanel,dior atau kita ada animals lain mcm merak akak peacock!

Nak poser ngan nama pun kami boleh buat meh...tapi kena tengok design jugak ye..

Chanel?anna sui?mirror at the back?pon boleh...xde masalah punya..kaler pun kita leh adjust pUnya...xde hal..