-->

Daisypath - Anniversary

~a.G.i.f.t~

oh tetiba semangat jek malam ni nk upload perbualan between me and adik tiri len mak len bapak ni...hahaha..so after a few mins waiting in patient tu..tup tup da notification kt my fb tukn...then bila i click on that noti tu kua ler..

so aku pun dng suspennye bukak ler email cekitout cekitout apa cer sbnrnye c damea ni mau bagi..pergh..bukak2 ha kau..terpampang this header pix..wah so nice ler dear...aku sgt2 sukakannye!!!and it was wayyyyy toooo awesome!!!


cantik kn?heheeh..kalo dah modelnye pun cantik harusler hasilnye da bomb gitu...huahauah...*ok perasan!!sukahati aku ler nemos oi nk pasan pun..kalo ak nek lip x tekan sdr mmg smpi sudah ler lip tu xgrk kn?so girl got to do what a girl got to do..hahahaha.oh fyi mmg c damea ni suka2 jek amik pix org kt fb kn..cos ak pn pelik ne ye dpt gmbr ni..then ok..it was my profile pix...x sia sia i spent the whole sem kat bilik u tau..besides gained math skill i also learnt the way u color ur life which i found so rainbow!!...hehehe..

what makes me melt more with the pix is...ak sgt2 terharu dng kesudian damea meluangkan masa membuatkn header ni utk i..normally ML jek yg slaloooo wt bnda2 camni...sumtimes out of sudden ML akn soh on9 skype and he say ada sumthing nk bg..pas2 bila bk...wah gitu..ada music video psl percintaan kami ni..oh sgt touching ok bila ML tetiba berjiwa romantis sebegitu..and i dunno how much he spent his time doing the music video tu kn..yela nk ngedit bagai2 lg...

so bila damea bg pix ini mcm, at ni cepat jek tacing tacing da kacing kn...oh damea i really2 apreciate ur works!!nnt ak rajin aku tuka header yek...thank you so much dear...trimas...arigato gozaimas!!

~a.d.i.o.s~

No comments:

Post a Comment