-->

Daisypath - Anniversary

~M.e.n.t.a.l.D.i.s.o.r.d.e.r???~

ok i dunno what to say..kang kalo ak ckp kang tekeluar lak bahasa2 puitis aku ni...and then akn muncul ler manusia2 pengecut yg hide details utk give a comment..tapi this thing aku nk gk share ngn suma nemos2 out there...so here it goes..evaluate it by urself and pls..pls..pls jng kata aku lak yg wat citer ni yek..i'll never insult my HOMETOWN MALAYSIA!!!definitely NEVER!!!


this pix ak copy pasta jek dr one of my fren kt FB..actually mmg byk sgt this type of person n mmg membuatkan ak tertanya tanya r kn..how does this type of person exist?kalo x suka sgt ngn MALAYSIA can u guys just leave in peace..without creating any ridiculous scene??plus as much as u hate the country as much as that the country does not welcomes u...with all heart open u can dismiss ur citizenship!!!xperlu menyalak mcm **j***!!!!!

oh atau mereka ni mengalami kemurungan yg melampau?well if mental disorder den mmg xleh nk buek apo laie r dagho..mmg masuk court pun ekau monang gak..mcm yg berlaku di negeri sembilan ek?yg sembelih kepala bapak sdr ngn adik2 n atuk ye ke apa..ak pn x ingat sangat citer ye dah..yg pasti dia bebas tuduhan bila pihak hospital confirm that he's having mental disorder..so same to this case r kan..hopefully betol r tu ko ni mental disorder if not standby r lawyer yg terbahekkk yek..tp kalo pikir2 balik if it is true that u r having mental disorder camne r ko leh made up the whole song balik kn?hebat sgt camtu...erm ckp lebih kang kenanye kat kita balik....

or another reason these type peoples hanyalah gilakan glemer jek..mau cari publisiti murahan..tp once get caught mula r mcm cacing kepanasan..xsenang duduk..sedangkan aku yg bercakap perkara benar pun kena hentam giler2 punyer(yg xphmnye sorg tu sgt2 ler poyo dok ulang tayang citer yg sama sampai skang siap dalam surau lagi!!hellloooo der,surau tu kan tempat amal ibadah bkn tmpt utk bercerita hal dunia..xkn xblaja agama kot??ops jng twisted my story lak pasni yek)inikan pulak yg wat citer camni menggunakan bahasa yg melampau kn??apa yg membezakan antara kita manusia dng binatang adalah, tuhan telah menganugerahkan kita akal fikiran yg mana perlu di gunakan bg membezakan yg baik dan buruk..and what makes me wonder more is kenapa bila ada jek manusia yg camni it MUST be malay..oh unless the one yg creat negarakuku tu jek..tp yg len2 mmg majority is MALAY MUSLIM...mereka ni bukan shj menghina MALAYSIA but also menghina agama suci kita!!apa?they ols ni x cukup blaja agama ke camne??opsie..sory my bad mouth again...i dont mean to insult just this type of person deserve one!!!...

oh ye..i'll think i better stop now before ayat2 aku bertambah2 puitisnye and mengakibatkan ramai jiwa2 insangniah menderita terseksa...for those yg suka create a scene tu stop it la der..negara kita ni dah cukup ngn marabencana without u adding up another...

~a.d.i.o.s~




No comments:

Post a Comment