-->

Daisypath - Anniversary

gossip girl

kalo dah nama pempuan we cant run from gossiping arent we?hahaha..well bkn ler gosip apa pun..just mau kasitau cerita sikit..recently terbaca one of blog hiburan yg exist..citer psl keretakan hubungan erm nk kata retis x juga..well we can use a word celebrity instead...hikhik...
erm..significant x gmbr ni..teheeee....*gambar hiasan*

ingat x entry aku yg pernah menyebutkan pasal hal credit to..credit to ni...erm kn ak da ckp yg one of the blogger sgt ler perihatin kaitan ngn credit to her..everything yg u adapt from her need to be credited to her no matter what...and ak da gk ckp yg ak will never read her blog anymore disebabkan citernye asik psl dunia cinta mereka...*annoyed easily*..thought it was only me yg da perasaan tu..then again time bc blog yg bg info psl urusan rumahtangga mereka ni,aku ternampak(padahalnye ak mmg suka baca)comment blogwalkers yg admit mereka pn sgt annoyed bc blog tu yg semua citer dlm ken mereka nk selak..ops..dont get overwhelmed azni..

yah babe,tihngs pasal relationship ni better handle urs within(ces aku pn byk kali kena sound ngn ML pasal update status kt FB)xperlu nk heboh kt FB ke apa ke..settle dalaman...u r blogger with f**king Sh8t of 15k followers!!!so of cos peeps noticed kn tentang kehadiran u..even u r not celebrity but bcos of him u become just like one!!so behave in whatever ur saying darling..

and yg aku nak hangin nye psl..kekecohan ni terjadi time MALAYSIA lawan SINGAPURA..haiyak..der..can u find some other time..let the harimau malaya lawan dulu ler..xpsl r member xleh concentrate kn..dah ler game awal dh kalah kn??aduyai..tu ler timing kena ada butut...bila wat camni jd cam x best jek kn...xbaik btol awak tau..sampai at buka pekung ur fiance sdr...ingat, fiance awk tu celebrity kalo org biasa mcm saya punye ML ok ler..xde org pn nk hamik port..n bila jadi gaya gamak cenggini people xkan npk slh fiance awk..they definitely blame on u..g kecoh2 buat pa..sebab ayat awak pn agk kasar sikit tau..'sedar sikit dr mana asal ko' ok lebih xkurang ayt nye berbunyi begitu ler..pergh..awak pun perlu igt..ur follower yg boleh jd smpi 15k tu sebab sapa?is it ever cross ur mind yg follower seramai itu becos of what ur write??if u think so think twice yek...kalo x disebabkan ur fiance trust me ur follower pn lebih x kurang cam folower sy gk..so jng sedap sgt mulut kita mengata..kita pun kena sedar diri sikit...sebab pulut santan binasa yer wak...and ur fiance tu jd terkenal sebab hasil usaha dia sendiri yg berhempas pulas di padang bkn sebab ur blog!!!kalo x disebabkan kerja keras membanting tulang empat kerat di tengah padang tu, u n ur blog wont go this far!!so u shud thanked him at the first place..

pas2 lak tmbul citer org ketiga..but sorry to say, org ketiga tu mmg cantik,bahkan lebih cantik dr awk...*kenyataan itu pahit*...tapi kalo sebab org ke3 ur fiance berubah laku...yes he is going overwhelmed with his popularity!!n remember what happen to one of our artis yg berjaya membawa auranye ke seluruh malaysia suatu ketika menjadi peserta realiti tb??apa jadi dekat dia once broke up ngn tunang yg dia kenal sebelom glemer??xkemana....senyap sunyi sepi...his tunang dah dpt bebrp anak but he??disebabkan mengejar pempuan yg lebih cantik,vogue da vass,up todate he go nowhere skang ni..dah hilang auranya..so kita xnk r camtu jd nye yek...berpijak pada bumi nyata..that org ketiga tu run for u bkn sebab urself but bcos of ur popularity..seandainye dunia bola sepak malaysia masih spt dulu, awk jng harap nk dpt tunang yg hawt mcm tu n scandal yg lebih hawt yek!!jng amik kesempatan..kepada celebrity tu..terima ur fiance seadanye sebagaimana yg u trima b4 u kecapi popularity!!

akhir kata,majulah SINGA membaham HARIMAU MALAYA!!!u go SINGA!!!*erk xnk kena buang negara*

~a.d.i.o.s~



No comments:

Post a Comment