-->

Daisypath - Anniversary

wedding dress vs cincin vs kapal

well..apalah sangat kan yg nk dibisingkan dng bridal gown yg bakal dipakai oleh c memek ops silap..memey tu...baru rega RM7.2 juta jek...fully sponsored lak tu..ibarat all the comments yg aku baca kat blog2 hiburan ler, kawin sponsored hantaran??opsie..hehe..untung ler kan..tapi agak x puas at becos of this sponsoring akan lead to another tangkap basah/khalwat artis..yela apa ada hal..kena tangkap khalwat pun dah dpt sponsor giles punyes..kalo kena tangkap basah camne lak peginye kan??bkn kata rafflesia,agknye chopard pun nak sponsor gk..silap haribulan stuart hughes yg design konye baju..cait..shame on this thing..and yes jeles pun ada gak..hakhak..xpsl jek dpt sponsor juta juta..kau ada?xpela xdpt sponsor pun as long as ak x kena tangkap khalwat...*mintak dijauhkan tuhan...

pastu kes cincin ehem..ehem..(alemak xbrani nk mention nama)dgr2 cincin tu bernilai 24M but not MYR yek.it is USD loh..pergh..convert to MYR adaler around RM72M..perghh..kaya mak nak..tapi aku xnak story panjang2 cos aku sendiri pun ndak berapa pasti cerita ini..if we ever having IMELDA version MALAYSIA xtau ler nak ckp camne...mintak mintak ini cerita dongeng kanak kanak sahaja....

oh tp tu pun sekadar 24M jek..ni ha lagi best!!kapal mewah yang diberi nama 'THE HISTORY SUPREME' milik one of f**king rich MALAYSIAN yg bernilai RM14.5Billion(have to spell it out) ok dalam tulisan disebutkan sebagai EMPAT BELAS PERPULUHAN LIMA BILLION yek!!pergh ni bukan jutawan dah ni..ni billionWAN dan ni..oh cukupler namaku yg bermula dengan WAN ni...mari kita GENJET dng gambar2 yg billionwan ni beli...

ni ler kapal yg dikatakan bilion bilion tu...tgok cam biasa jek kn??

ha ni lak dalamannye..ini dah lebih xkurang akunye bilik kat umah idaman(ok perasan) jek ni...oh kalo dah dlm kapal pun dah sebegini rupa..kat umh ye camne r agk2 nye kn??

ni xleh blah...dining place mmg exclusive giler...

ok kalo tgk design luar nye mmg npk std kapal2 persiaran biasa r kn..tp fyi this kapal menggunakan logam yg mhl2 termasuklah gold and platinum..haiyak..mmg patut ler..n the design came from sapa lagi kalo x pereka barangan kemas orang orang kaya dari UK, Mr Stuart Hughes ...mmg superb ler..patut ler rega separuh nyawa!!oh mcm iphone yg aku mtk org sponsor tp xdpt aritu ler...tsk..tsk...

direka khas oleh SH ok!!!

tapi yg menjadi persoalanye..siapakah billionaire Malaysia tersebut?xkan ler c jejai lak kn?kalo ye yg beli mmg sudah kecoh satu malaysia..oh mysterious billionaire...sapa kah anda?adakah a MAN or a WOMAN?sungguh misteri..tp tu ler kalo not malay xpe ler kan..duit dh xtau nk letak mana..tapi kalo malay yg berbayar zakat memang aku sangat kagum dng beliau!!and i wanna ask for the tips that makes u a BILLIONAIRE!!!share with me pls???teheeee...until then...

~a.d.i.o.s~

No comments:

Post a Comment