-->

Daisypath - Anniversary

craving thing ever

yes i do aware ini bln puasa tp nk wt camne ak tertengok bnda ni and aku rasa semua my fellow fren dah sgt aware ngn keinginan aku yg bg mereka giler..tp siyes talk i would love to try one!!giving a shot for it!!pls..pls..pls..(eh jng nyanyi lagu alif tu lak tp sebut style org merayu)somebody or any body temankan saya ke korea/japan..or kalo da sesapa tau of ever happen dlm negara techantek Malaysia ni pun ada..pls lemme know!!really craving of this..oh utk nemos yg xtau lemme tell..azni azizan is proudly inform that for the current state she is deathly craving for live octo!!gosh..i nak octopus tau not that commonly squid..i need those octo hidup hidup!!!xtau lg yg ne satu octo n yg ne satu squid?moh kita GenJet kn gambo dibwh ini...

yang aku hingin hinginkan hidup hidupan
ini pulak that common squid

tu ler bezanye antara 2 spesies adik brdik sotong ni...so yg aku sgt2 craving adalah gmbr di atas sana..oh normally aku tgok org mkn cara mcm ni jek...


but pg td aku nampak yeorg mkn cara len lak..aigoo....ada lak tanpa kepala..tsk..tsk..tsk...


tapi kalo nemos2 semua mau tau aku masih menginginkan cara lama..xmau yg headless dinner ok??i nk whole live octo desperately..come on..gv me idea where can i get those.....pls??

~a.d.i.o.s~

No comments:

Post a Comment