-->

Daisypath - Anniversary

fantastic friday


disebabkan permintaan ramai..makanye entry kalini lagi baaiiikkkk punyer...siap ada model lg yek..hehehe...kesinambungan dari previous entry..wordless wednesday...sebab itu tajuknye fantastic friday..mahapkan amba sekiranye tuan hamba sekalian alam terdengar azan maghrib awal..hikhik...niat nk berkongsi semata..tiada hidden agenda yek..*finger cross*huahuahua*evil laugh*.so mari kita GenJet bersama sama apa yg fantastic sangat tu..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
oh sangat heaven ini solok ikan..atau korangmungkin panggil ikan sumbat..whatever it called ni fresh dari dapur basah x sangat umah awa aku!!mekasih awa....jaminan 120% sedap!!!

desert dari thailand...eh silap dekat resto sri thai basement OU jek...

this is the best ikan 3 rasa ever yg pernah sepanjang hayat seewt 17thn ak hidup!!u can eat without any left!!including the fish head!!siyes ckp mmg rangup dan sgt sdp...oh bila lg nk ngadap bnda ni...amaran dari azni azizan *masuk resto tersebut pastikn duit berkepuk dlm wallet!!*

kambing panggang di tomyam klasik *regret sebab xdpt snap the whole kambing*
juga dari klasik kerabu perut

ok ni mmg best..pulut ada lauk..eh aku x tau ler namanye..juga di klasik

desert manggo dari klasik jugak

eh ada lg dr klasik?yela nemos kat klasik kn makan buffet..banyak g makanan tp ak mls nk penuhkn memory hp aku...

madghot lamb dari tanah arab..eh silap resto arab DIMA..mmg speSIAL giler r sebab kena tgu smpi 2jam baru terhidang bnda alah ni..siap memula tu dah tgu smpi 2jam mamat tu ckp xde..mau x bengang ak kn..agk2 korg nk g sini pls ensure that u guys know how to speak arabic or else akn ada miscomm ngn pelayan yg mmg arabic people!!

Kabsa chicken juga dari resto arab..nasi banyak xhenggat tp no worries!!its taste heaven tau!!tanpa lauk pun korg leh mknnye!!mmg siyes sgt sedap!!

mee buatan tangan di one of muslim resto di Guangzhou,China

ala2 kuey tiaw dari restoran uighur(ak xtau spelling so ak spell ikut sebutan aku)
ayam masak apa ntah juga dr uighur resto,guangzhou china

yg ni aku musykil..sedap giler tp xtau syur apa..kataye terung tp xde rasa terung pun...juga dari uighur resto

ni shredded lamb juga dr uighur resto..

ha yg ni terbaeekkkk...kebab kambing..hahaha..resto first berebut maukan ni..tp masuk resto yg ni..erk..mmg ibaratnye ko mkn kambing idup2!!bau & rasanye..kawwwww punyer..ayahcik aku jek manged to telan this kambing..kata cik dayang aku baunye mcm ketiak haring...hahaa

ni lak nasi kambing..dr chinese muslim di beijing lu...

ni pun sama nasi ayam juga dr chinese muslim beijing lu...

dah puas tgok makanan2 diatas?apakata kita GenJet model2 pulak yek..mereka2 yg makan dng ku ini...gambar penulis terpksa disimpan demi menjaga martabat dan kredibiliti..*haktuih padahalnye mkn sangap giler..cait*..ok xmo buang masa jum kita GenJet...


ayah kesayangan berserta espetada set dari makcik nandos

laila the vff berserta seafood spageti dari pasar ikan manhattan

paklang sedang bersantap dengan nasi lemak bungkus bunjut di Langkawi
(mahapkan aku xtau nama gerai tu)

MLS menghadapi lanb grill.terima kasih sebab jumaat!!


sifu maths 2~syu di ayam penyet AP tesco cheng *pix certainly taken before puasa yek*

and last but not least..walaupun hanya maggi asam laksa tapi kalo dapat time tengah2 perut berkeroncong dah rasa macam ke syurga tau!!hahaha..jng pandang rendah dng MAGGI!!and adikku aisha yg sedang menyantap maggi tanpa masak dalam feri dr langkawi ke tanah besar..hikhik....

6 comments:

  1. cesss...terbuka lagi...cobaan~...cobaan~..cobaan~...

    ReplyDelete
  2. hahaha...ok what terbuka time ni..lom half day lg..hahahaha~

    ReplyDelete
  3. serius 'emosi' tgk entry mcm ni di siang hari... haha

    ReplyDelete
  4. mmg intention utk meng'emosi'kan org2..tu yg share di siang hari bulan puasa..kalo share pas berbuka confirm rasa nak muntah sebab perut dh penuh..hikhik..

    ReplyDelete
  5. sy terliur btol tgok yg model mkn maggi tu la...ish..mnarik btol....

    ReplyDelete