-->

Daisypath - Anniversary

new baby comes home...


just having my new sg!!but unfortunately its underage joeys!!how frustrated i am!!aduyai...ak igtkn btol r 2 bln..dpt2 tgok bsadis giler..mmg sah ler x cukup 2 bln ni..so skang ni ak blur ngn underage joeys..here the pix...

kecik kan??camni sellers tu claim as 2 month oop joeys??aigooo~

and next pix ak amik dari suggies at home nye pix..sori hun i took ur pix..just to compare mine and urs...and bertambah berbukit bukit berbakul bakul frust aku ni bila hun cakap yg pixnye ni baru 4days oop..oh..hancus luluh rasa atiku ini...


the 4 days oop sugar glider..see huns and mine??oh mmg xbp nk byk different..

yang penting aku mmg frust and frust and frust...sesangat sangat...at this moment mmg ak bg ye fruits jek..xbrani nk bg any dairy milk takut perut yeorg xleh terima comon dairy milk..so i just hope yg ada somenody kat luar sana sudi berkongsi pengalaman having these underage joeys??my late joe and joeys definitely in their good feature i mean mmg cukup bulan btol time aku dpat cos bushy tails with mata tebelalak besarnye...oh how i miss them so much!!pls..pls..pls...tolong ler sesapa bg nasihat..ak mmg blur giler ni..

~a.d.i.o.s~

updated: did weighed my joeys las nite and thank god berat mereka adalah 20g yg membawa maksud usia mereka 70days so almost 2months..syukur sangat2.sangat berterima kasih kepada rakan2 di suggies at home yg banyak membantu...if not xtau ler camne ak nk handle ni...and now ak kena cari milk replacer pulak..any suggestion mana ak leh dapat benda tu di melaka ni?

4 comments:

  1. kne bgi hpw cpt2...ayu da bli hpw da..

    ReplyDelete
  2. yeorg soh bg milk replacer r..tp ak bnda tu pn xtau kejadahnye...aduyai...

    ReplyDelete
  3. Bagi milk replacer every 2 or 3 hour daily pakai syringe..kena put afford cikit..insya'allah adek boleh.. kesian dia adek akak tengok..!!

    ReplyDelete
  4. tuler..now i was wondering..milk rplacer tu nk dapat mana..n thank god frens kat suggies at home banyak membantu..so yeorg suggest cari puppy milk replacer..and i hope i can find it soon...tima kasih yek kak...

    ReplyDelete