-->

Daisypath - Anniversary

mulut macam tuuutttt



Oh mulut kau memang puaka sis!!!mulut ngn longkang dah xde beza der…silap besar r bila ko tweet cenggitu..apa kehalnye?mau carik publisiti murahan ker?aloo sis melayu Singapore cari publisiti kat Malaysia pun kena g casting lu baru leh jd glemer ok??tp yela agaknye ko ni mmg dah sangap sangat kot nk jd glemer..desperado!!

Oh stop it azni its Ramadhan..plus kang xpasal2 ko pn sama letop ngn ini minah…

Menurut dari gambar diatas, sis ni tadi telah tweet sesuatu di lama twitter yg sudah dibekukan acc nye(mungkin x tersangka glemer giler!!) oleh pemiliknye sendiri yakni beliau sendiri ler…tweet yg berbunyi ‘2 monkeys in the pitch!!!!!!!bicycle kick konon!!!!BOOOOOOOOOO’ based on the pix being snap by a photographer yg ada gmbr player Malaysian tgh beraksi yg konon katanye ‘bicycle kick’(oh aku sungguh outdated sebab x pernah tau bnda alah ni…hehehe..my bad….in translation she trying hard to say that those 2 malaysian player seperti monyet!!bang789 btol mulut ko sis.....and apa salahnye kalo mereka ni wt bicycle kick pn?oh ye lagi…mungkin sebab ko jeles yg laki ko xmampu nk wat camni ek? pathetic!!

Hello sis, dah menang pown mau bikin kontrol besi gak ke?aduyai..team laki lu dah menang pown second round tu..so no big issue here dah sepatutnye!!haiyak!!!tapi yela menang xde jasa pure Singaporean pown…patut ler hangin satu badan yek??eh jap laki lu ne satu ek?wa talak kenal dowh…oh baru trigt yg obviously being saw on that particular match is not Singaporean, yela at first wa siap igt itu MALAYSIA lawan Europe country tp bila pk eh x logik cos ni baru peringkat ASIA kn??oh rupa2nye mereka yg diberi kerakyatan untuk bermain..pergh…no wonder lu bikin control besi ni..nk outstand kn ur husband..ok…WONDERPET btol r lu ni…

Yg sis dok gebang cakap player Malaysian tu monyet kenapa?sebab mereka true MALAYSIAN and their outstanding performed on that match kah??so u jeles??wah sis..kagum tau I dng ur intention untuk backup ur hubby tu…tapi nak wat camne sis..our HARIMAU MALAYA is good enuf and there is no space for imported!!in contrast dng SingaPURA tu!!!kalo boleh suma pun nak letak imported player termasuklah ur husband position tu tau??tp they cant do that cos its jelas sgt ketara karang kena bahan ngan team lain..kn??so nak xnak terpaksa r amik ur husband utk main..walaupun gamesnye tah pape..ok..stop azni…

Wah x cukup ngn satu issue kn sis?sis..sis..sis..kami terima kekalahan kami kerana mereka kalah bertamadun..they play hard but as I said before singapore team do harder..maybe luck is not on our side yet…so don’t bragging for nothing ok..team Singapore menang tu bkn hasil dr pure Singaporean player yek!!so there is nothing for u to proud and whatsmore showing off!!u retarded a88hol23!!!and bagus sangat ke English sis tu sampai camtu sekali?halloooo SINGLISH is a language that cant be tamed der!!!merosakkan bahasa jek…sekadar English yg buta2 translate dr malay ko nk berlagak..kami rakyat Malaysia pun have to attend English class and apa masalahnye ngn ko cakap melayu pun??muka abis melayu boyan lagi mau banyak bunyi!!harap putih cream pemutih jek xpayah!!ayat siap cakap takot kami x paham?oh sungguh cantik bahasa u sis..ur English not that good as it can seen on ur updated status kat u nye online bisnes page tu!!oh ye..laki player bola bini wt online bisnes??xcukup makan pakai lg ke kak?yela skadar jd tuut jek,yg scorer pn org len mana mau kaya kan??duduk pulak kt Singapore yg kebanyakan rakyatnye membeli belah di JOHOR/MELAKA ujung minggu…no wonder r…pastu taunye melalak mcm 8790287 jek…memang r x masyuk..

An advice for u sis, u org bisnes so org bisnes shud stay low regards their personal life..xpayah nk melalak xtentu pasal..corrupt u nye bisnes nnt langsung xleh nk belagak lebih2…camne?tu ler sedangkan aku yg berkata benar menggunakan bahasa yg ‘piuitis’ pun kena inikan pulak kalo sah2 cakap kosong!!!and another thing is if u think that u done the right thing why on the earth u deactivate both ur fb and twitter acc?berani buat berani tanggung ler...

~a.d.i.o.s~

2 comments:

  1. Ape yang ko dapat dengan membebel ni..

    ko pun sama ngan pompuan tu.

    ReplyDelete
  2. dpt lempiaskan rasa xpuas at..boleh ckp camtu?and yerp..she's a women and same do i..so mmg xde beza..bezanye ak x hina n samakan manusia dng binatang..world peace!!!

    ReplyDelete