-->

Daisypath - Anniversary

apa kejadahnye ini semua???

ada sesapa yg xtau ari x?kalo xtau tp korg nak dh jelak dengar lagu friday by rebecca black and nk tau hari hari dlm seminggu melayu this one untuk korang!!korg confirm tau ari apa dalam melayu!!*evil laugh*...skang ni mmg lagu2 wajib kena ada hari2 ke camne??shite r..


ok aku bukan nk condemn buatan malaysia or whatsoever tp kalo dh sampai tahap cenggini r meniru kopi gajahnye mmg xleh blah r..kemon r!!M-POP konon..aduyai..sejak bile beb M-pop suma ni ada?sebab demam korea?shitbrix btol!!cuba gtau aku kipas susah mati K-pop and J-pop mana yg suka ngn M-pop ni?siyes talk..u have to move on r..jng dok meniru bangsa lain..we have our own attitude..kenapa x wat malaysian style btol?

malaysian chinese yg mmg sah2 ada iras2 korean/japanese pun xde desperado sangat nk ikut mereka..ini melayu muka abis boyan dah wey...btol2 r korang ni..sebagai penyokong industri muzik tanah air, aku dahagakan something malaysian!!if ever happen aku nk dgr non malaysian i've got variety of choice!!and kenapa perlu aku nk dgr m-pop kalo truly k-pop tu dah wujud??atas alasan yg kunun sangat kukuh..sokonglah industri muzik tanah air??camtu?halleloiyak...bkn xnak sokong tau tp bilamana malaysia sudah kehilangan identiti nye yg tersendiri so mana uniqnye malaysian music?

aku phm r kalo grup yg baru nak nek ni yg masih mencari identiti tersendiri cuba kopi kucing negara lain tapi apa terjadi pd established grup yg sudah punya empayar sendiri??pun cuba nk kopi kucing musix lua?aduyai...atas alsan dah tanay peminat2 and yeorg mtk camni?tu peminat mana tu?xpaham...elok2 dah da identiti sendiri gila gelabah sugar glider nk meniru org lain!!

pls..pls..and pls..jng ler sampai malaysia hilang identititnye terus..tolong r masyhurkan produk tempatan dng version tempatan itu sendiri..we dont need any kopi kucing org lain!!proud to be malaysian la weh...

~a.d.i.o.s~

2 comments:

  1. bestnye lau uet ade skrg..bole yaya belii..
    pi nga pokai skrg..huhu

    ReplyDelete
  2. xper...nnt kalo da wit gtau jek..i'allah akan ada stok baru...

    ReplyDelete