-->

Daisypath - Anniversary

~C.a.n.t.i.k.V.s.H.u.d.u.h~

wah hot gitu akunye tajuk kn?
well bila lama x hupdate blog so the title shud be something catchy
utk attract the audience kn??
nothing much in this entry just a quote from fb..
ntah sapa2 nye post ler ak copy pasta..
sori yek tuan punyer..plus ak dh terbaca ni since like a years b4...

mmg ler kalo nk diikutkan rupa paras tu memainkan peranan yg penting..
as an oldies say...dr mata turun ke hati..
but hey..come on we in the high tech world..
it shud be nothing big now..
nowadays got lots of stuff that u can make up ur face.
we got a BOTOX (ehem...nk mention nama pengguna takut kena banned kang)
yg mana menegangkan kulit2 anda semua dlm sekelip mata shj..
n kesannye walaweh..anda kini mampu tersenyum dalam keadaan
yg sgt menyeksakan pandangan awam with ur higher eyebrow position..
oh and also konon kata botox xleh haram..
so apalagi guna ler vitamin c punyer cocok...
vitamin c what..where got haram??
palotak ko ler kalo pk camtu...
dah tuhan bg rupa camtu jng nk lwn qada' dan qadarnye...
sudah smpi masanye ur face having those wrinkles..
n lagi haru biru mereka yg merubah rupa paras dng plastic surgery..
halloooo..
nk lwn MJ ke?ko igt cantik ko wt plastic surgery?
dh leklok le tuhan tu kurniakan rupa paras yg jelita..
He knwos what best for us...
jng disebabkan anda semua tertekan dengan scene spt dibawah u gals lupa
whats wrong and right....
so GenJet kn sjer notes from fb ni...


Bila lelaki berkata...

Kalau perempuan cantik pendiam

lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...

Kalau perempuan tak cantik pendiam

Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...

Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih

Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih

Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW

Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...Kalau perempuan tak cantik bawa BMW

Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki

elaki akan kata: wah...caringnyer...Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki

Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati

Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...Kalau perempuan tak cantik bersedih hati

Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak

Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...

Kalau perempuan tak cantik pandai masak

Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol

Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...Kalau perempuan tak cantik main2 miskol

Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2

Lelaki akan kata: sukenyer...!!Kalau perempuan tak cantik hantar2 email

Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!


so apa yg aku boleh ckp disini...berSYUKUR dng stp pemberian tuhan..
untuk kelihatan cantik semulajadi spt aku..
selalu2 lah basahkn muka korang tu dng air semayang..
ko pakai international brand pn kalo x knl tkr smyg x guna gk der....
again He knows the Best for his servants!!!

~a.d.i.o.s.~

No comments:

Post a Comment