-->

Daisypath - Anniversary

~c.r.a.d.l.e.b.a.b.y~

just this morning ak pergi umah MAKNDAK aku yg terletak di Taman Buana Perdana PJ sempena dng majlis berendoi/cukur jambul/aqiqah buat her only princess ALEESYA NAJLA SOFEA..
i was amazed by the cradle dais nye..

amboi kau aleesya ni baru majlis cukur jamboi lom lg konye engagement ke nikoh ke...hualawey...untung badan..n ni ler yg wat kn i x sabo2 nk having babies!!uaaaarrggggg~
sabar azni sabar..ur time will arrive...hehehe..
tu lom tgok arabic canopy kt lua..alamak malas pulak ak nk upload gambo canopynye...

the princess yg diraikan...ALEESYA NAJLA SOFEA BT AZHAR..
serba pink makngah..xpe yek makndak baju n all the cekak tu suma simpan leklok yek...huahuahua....
harusler wajib ada mukaku ini...sempat berposing di dpn cradle si aleesya ni..ok tang perut tu hembusan angin jek yek..bkn perutku buncit..huahuahua~

with her true mother...puan KAMARIAH RAMLI...amcm da x iras2?ok mmg xde yek...yg ada hanyalah rupe apak eh jek....
memulakan majlis dng meletakkan princesa ni dlm cradle nyer oleh umminye...
alamak ai..dan2 ler blog ni nk wt hal xleh upload gambo...so to be continue r yek...eish geram jek rasanye...byk lg gmbor yg ak nk upload ni padahalnye...so...
to be continue.....

2 comments:

  1. tq my dear niece sbb jadik photographer tak berbayo... your time will come, (dah amik sume contact no kan?), dun worry akan ku simpan sume benda yg buleh di recycle huahuahua... ntah2 masa baby Kak Long nti lagik canggih2 sume benda, ada rejeki kami sponsor le apa yg patut...

    ReplyDelete
  2. eh apalak x bebayor igt duit byk2 yg aleesya dpt tu org xde rembat ke...hahaha...contact card amik tp suma tetingal kt umh mkndak..uraghhh...the last phrase very the likey one ok?huahuahu~

    ReplyDelete