-->

Daisypath - Anniversary

demam ombak rindu

another entry pasal ombak rindu ni..tp x ler sambungan dari yg lepas punyer..cuma mau update sdr..hehehe...

ok done watching the ombak rindu movies on their very first day of movie released..first time ni tgok cte malay romance movie kat wayang..kalo x sblm ni nk tgok cte melayu tu mcm..erk..what?bek la tgu jek kua kt tb...tapi disebabkan the novel was way too awesome perhaps i could proudly say it out loud that ombak rindu was the best malay novel ever written....

"izzah akan sayang abang untuk selama lamanya"..pergh...for the first timer yg tgok movie kat wayang, rasanye mcm agak janggal bila dgr kata2 romantic yg dituturkan..nak2 lagi bila dituturkan oleh MAYA KARIN the awesome...dengan accent yg sgt lemak manis disukai ramai..she plays the role very well...cubaan utk meniru her accent tp urgh..mmg she the only one la kan yg pandai...

"cinta itu xkejam cuma manusia xpandai nk hargainya"..another ayat2 cinta lah...terbaik..

apa yg wt i lebih teruja adalah.....


she replied to my tweet...mmg terbaik lar...sekali jek ak tweet n she replied..so sgt teruja...menampakkan sisinye sbg seorg artis yg friendly...kalo ak lelaki mau ak ajak berchenta..oh kak maya...hehehe...ni yg nk wt ye sbg the most favorite artist of mine..hehhe..

kesimpulannye entry kalini cuma nak highlight part maya karin replied kat tweet ak jek..hehehe...so korang boleh ler follow maya karin and follow ler aku yang cantik lagi jelita ni skali..

~a.d.i.o.s~

2 comments:

  1. huhu.. aku ade tweeter tapi tak pandai nak gune! jeles jeles! besh sgt tak cite die? jeles sbb takleh nk tgk!! aqiff!!! mummy nk tengok hariz!!

    ReplyDelete
  2. best giler kot...sgt2 best..yg best pasal maya karin r..kalo lisa mmg xsesuai pgg wtk mila tu...

    ReplyDelete