-->

Daisypath - Anniversary

repainted and redecoration...

disebabkan casa impian xde wt untuk tadika..makanya ak dan tentera tentera lain pun terpaksalah berkerja keras mengeluarkan 10cent kami untuk mendekorasikan LC PRIMA PRISTANA (oh ye, to all haters my tadika still on and alhamdulillah no of student keep on rising even dulu ada gk yg komen camne aku ni jd seorg pendidik kn..)..setelah hampir 2 hari melakukan kerja2 pengecatan dinding lua..finally ground floor wall nicely painted..nk tgok hasil..tunggu yek...cumanya 1st floor xsmpt dicat..but its ok..slow n steady wins the race...

then outdoor toys pun dah diupgrade..dr kebiasaannye beli barangan tangan ke dua this time around bought a very classy first hand item..cewah...pejam mata hulur jek sebelah tgnnye 4digit figure ke cina puchong kmode itu....well as long as it worth every penny's spent...long term usage...mmg ada brand lain yg lebih murah tp based on my own experienced, LITTLE TIKES playground mmg sangat paling tahan...(alamak bahasa apa ni)..


kebesaran this item mmg satisfied to the max r..even the teachers pun boleh tumpang bermain..well aku yg 'kurus' ni pun mampu utk bermain..and ini dibuktikan oleh gambar yg akn ditonjolkan utk part II nnt...cewah..suka lak wt part part ni kan...

even Little Tikes brand mmg mahal sikit compared to others brand tp in term of quality mmg terjamin...my tangan ke dua item yg dibeli thn 2009 dulupun warna still sturdy...padahal owner previous dh guna lama mana pun xtau ler kan...so that is why ler aku memilih utk goes for Little Tikes brand...

cumanya agk terkilan sebab nk wt reading corner tu, main item xde stok..kena tunggu in 2 weeks time baru restock blk...me?frust....dah hangkut byk2 soft toys kononye nk sangkut2 on that green leaf thing tp hampa bila tgok bekas ye kosong...oh tidak~

makanya all the soft toys yg ak hangkut ngn mak aku harus diletakkan semula...so in two weeks time ak akn ke ikea lg..yes dpt mkn curry puff lagi..hikhik...

so bila semuanya dah betol2 ready baru i akn share the pixs ye nemos...

~a.d.i.o.s~

3 comments:

  1. Wah..besh nye..Mama baby nak main pon boley kan? Hihi.. I loike!! Takde ke Taska kat kontan ni?

    ReplyDelete
  2. hafiz:lai..lai..lai...kawan2nye pasal xde hal r..hahaah...
    eyda:ada jek ngah..kt tmn psj..tp bkn taska ler..tadika...

    ReplyDelete