-->

Daisypath - Anniversary

ombak rindu lagi...

xhabis habis ler aku ni ngan ombak rindu..hehehee..well what can i say..the best malay novel ever written r katakan...ok even aku sudahpun memiliki ombak rindu versi novel previously tp dek kerana wujudnye ayat pinjam meminjam ni so the books is nowhere to be found so i was like daaaa...and aku percaya seandainya buku itu dijumpai pun pastinye sudah tidak seperti buku anymore..well what can u say...hands after hands...so nothing good to be expected...


tapi ada aku kisah nemo oit..ive got the new covered ombak rindu for myself today..thx to MLS...aku pun pelik gak..dah ler tetiba jek ritu ye baik ati nak teman aku g tengok movie ni..memula tu kemain maki aku sebab nak tgok movie melayu..tp end up ye lak yg belikan tiket on that very first day..memang aku xcaya r kan bila ye ckp ye dah beli tiket ombak rindu...tapi bila ye mintak aku printkan tiket tu..ok mungkin dia sedang demam..hikhik...and it wasnt stop there...aku berenti di MPH untuk usha usha buku buku anak anak aku and bila aku dah siap shops all the books and nk letak dlm trolley..jeng..jeng..jeng...buku ni pun muncul...i was like..who the goddess yg belikan buku ni??xsgka MLS ni pun suka wat2 surprise romatic gitu..rupa rupanya masih ada sisi romantic dia yg aku belum tau...tehee~

whatever it is..i've got the books and its time for me to start the reading untuk kali yg keberapa pun xtau...untuk adik adik aku..korang boleh tengok gambar jek ler..xde maknanye i nak bagi pinjam...hikhik...sekian laporan demam ombak rinduku...

"kerananya sepi itu berlalu, kerananya rindu ini hadir"

~rinduku umpama ombak, kasihmu bagai pantai yang sedia menanti~



2 comments: