-->

Daisypath - Anniversary

~O.m.b.a.k.R.i.n.d.u~

oh aku sangat menyukai novel yang betajuk seperti di atas..
kalo x salah aku mula membacanye ketika zaman persekolahan lagi...
di ketika usiaku menginjak belasan tahun...
eh asalak aku cakap pun mcm ayat2 novel lak ni..heheheh
ehem..ehem...(betulkan tune balik)
and now they gonna have ombak rindu the movie? for real??
walawehhh cannot wait la..
erm mesti movie ye best giler..
cos the novel was way too awesome!!
opsie..cant put too much hope on that..
cos based on harry potter series pun dlm novel len tgok movie lain...
so just wait for the movie out first..
and then baru ler boleh comment lebih2...
so apa kata korg GenJet jek lu promo cite ni first..
but word of caution this is unofficial promo..


casting by:

Izzah: Maya Karin~erm agak la x sesuai sikit cos her face doesnt suits the character of pure Malay girl..more likely pan asian..aku rasa watak ni seeloknye bagi kat muka melayu kampung mcm si sendat tu.ops..sori my bad..Fasha Sandha..baru real kampungan nye....hehhe..tp asik2 muka kau jek..ko igt Maya Karin nye lakonan x sehebat ko?...

Hariz: Aaron Aziz~wah..pilihan tepat director utk watak hariz ni cos he's handsome more than word could say!!muka pun mmg ala2 arrogant gitu kn..yela perangai ko pun sombong nk mampus in real...so boleh r watak ni utk ko...

Mila: Lisa Surihani~ha yg ni pun ak pelik gak..apa motip ler director bg kt lisa watak mila ni..dah sah2 r muka lisa ni muka pempuan baik2..again kalo watak ni dibagi pada fazura ke zila bakarin(ops too old for the handsome aaron) so pilihan tepat adalah fazura for this watak..tp aku percaya dengan kebolehan Lisa..

akhir kata dari aku..xsabar dowh nak tengok citer ni..oh it'll gonna be my 1st Malay Movie tgok kat wayang...yeay!!finally there's something happen in Malay Movie!!!

~a.d.i.o.s~

No comments:

Post a Comment