-->

Daisypath - Anniversary

i need a new hp

dulu time bercita2 mau angkat tab it was a kehendak...and time mmg dah beria2 benau nk agkt my hp ok jek..xde wt any prob...so ak simpankan kehendak tersebut...tp skang ni..eh bila ak xberhajat nk angkut new gadget, the u go..u bikin hal pulak kan miss N??haiyak..u talak kasian sama ai ka??ai manyak sayang sama u wo..

so now, do some research back again before beli baru...urghhh...nk do research tu yg mls ni...ak ni jenis beli gadget 10thn skali or in some cases like this until my gadget meets their shelf life...mmg ahkak yg cantik lagi jelita ni x rajin ye nemos untuk membeli gadjet2 baru...

dah ler miss N wt hal..miss V pun sama...tgok2 cekitdout cekitdout kt C dah merah ha...oh xkan ahakak yg cantik lagi jelita nk kena beli another lappy??damn~how many bag of money does it required??hp lg lappy lagi..oh no~

poning den la...at this very moment ahkak yg cantik lagi jelita ni masih mengharapkan a miracle to happen!!seandainye miss N ku mampu bernafas sempurna so save sikit duit..tp miss V r pulak kena godam untuk membetulkan balik sistem saraf sendi bekunye...haiyak~

agak2 kalo ahkak yg cantik lagi jelita ni nk beli hp baru, hp apa yg suits me best ek??adakah hp ini??

*
*
*
*
*
*
*



kalo masih di pasaran bagus jugak...tlg yek kengkawan bg idea....

No comments:

Post a Comment