-->

Daisypath - Anniversary

aku cuak...

nampak jek aku ni hebat gagah perkasa..tp bila sampai part nk kena booking tiket flight sendiri..mulaler menggelabah puyoh...itu x kena ini xkena...planning awl nk beli fireflyz skali ha kau...tokojut den...so end up as usual..air asia...now everyone can fly..sangat sesuai ok their tagline....with that amount of ticket jauh 2x ganda lebih murah drp fireflyz for the exact day of departure...the thing is..LCCT is too far dear compared to subang...kalo subangnye dekat jek ngn umah aku..alahai~

tp bila total up everything (ticket+myk keta+tol) yes air asia wins without hesitation yek...yg masalah dengan air asia ni nk kena book guna credit card ler pulekss...aku ni mana de credit card credit card ni...dush...aku kalo ada credit card nemo makanya akn menjadi buruan all the banks la kan..for shopaholic like me having those card on ur wallet is like having an ice cream for a kids..never enuf with only one..and then sedap ler ak ni menywipe(aler ko bc ler camne pn)....takut kena declare bankrut jek...baru padan muko...so run from it as u run from pesakit kusta...yes nemos..aku mmg xleh guna credit card...so how ler??flight have to book ASAP...pikiq punya pikiaq...ting~~my AYAHCIK..hehehe...lgpun mmg ye jek yg besa belikan flight ticket ni..hehhe...fuh lega...xde ler ak nk cuak sgt kn..and at this very moment entry ni ditulis pun ak masih belum bayau lagi ler...later on i paid ye cik..hehehe...me?lega~

so packing up things cos flight on 7am tomorow morning...gtg...luv all....


p/s: yg pasti aku masih xboleh nk book a flight by my own...huhuhu

~a.d.i.o.s~

1 comment: