-->

Daisypath - Anniversary

Mattel Warehouse Sale

dia datang lagi..yeehahaaa....walaupun x semeriah mcm 2 tahun yg lepas tetapi iananya mampu membuatkan ak terkopak RM300++ gerk...duh~

quiet dissapointed for this time around barbie thingy not much compared to the previous sale..sigh~
nasib baik jugak ak sempat titipkan kiriman ke rakan ku untuk menghangkut sekor dua pada ari pertama dilancarkan kerana on the second day i was there, there is no sign of barbie at all!!!..well as it used to be, matter warehouse sale selalu memperoleh crowd yg amat sangat ramai..n i wasnt there at the first day!!!oh frust~so cant put a high hope ler kan kekdahnya...

normally i spent more than 1K at this warehouse sale tapi sebab kalini x byk brg2 best oh ye x best bg ak sbbnye ak xde anak anak lagi...sebab kalini byk pulak fisher price nye product kn...so malas nak citer banyak GenJet jek gambo dibwah ni...

2009 Mattel Warehouse Sale (MWS): total lost RM1k++
another 2009 MWS RM30 normal price rm100++
above are the pictures oh i meant some of it, hasil tangkapan pada 2009 which make me gone crazy ok??pergi seawal jam 8am and i was thot that kami merupakan mereka yg terawal skali ha kau dah berduyun org tiba....urghhh....meanwhile, gambar2 dibawah ni hasil tangkapan i pada ari kedua MWS 2012....so all the good bargains were gone!!

lightning mcqueen pumping cars from cars2 cost me RM15 original price above RM60

agent mcmisile miniature at RM10 original price is RM34.90


bomb blastin Mater yg boleh wat aksi macam2 only at RM120 normal price RM402.90 at toys r us

secret spy attack finn mcmissile RM30 normal price RM239.90 and btw ini aku hangkut sampai 3..hikhik...

oh and those two barbie yg mtk tolong dengan kak dayah beli semalam berharga rm20 stp satu..normal price above rm60

all together




3 comments:

  1. pelaburan utk taska ko ke long?
    ke ko yg maen sume ni? hehe

    ReplyDelete
  2. nadia:ehehe..ak pn suka...
    ielah:pelaburan utk tadika ak??mmg x r...ni suma utk collection sdr..skadar seketul 2 nk ltk tadika mmg xde mkna..utk simpanan bakal anak2 aku nt..boleh??hahhaha...

    ReplyDelete