-->

Daisypath - Anniversary

~m.e.m.o.i.r.s~

back then when i was a lil kid..
kami adik beradik selalu bergado nak main game LION KING
well as if greatest father (my father opkos) in the world love the movie very much
so everything bout the movie memang akan dikongsi bersama
oh tapi nemos that time xleh men sampai lebam tau...
kami ada time limit..
well time limit for everything..hehehe
yela kan his duty as a father need him to do that..
cewah padahalnye time tu pantang makayah kua..
makanye kami akn pasti mencuri untuk buka main PC..
bila dengar jek ngauman MX 5028 tu..
cepat2 kami shut down PC tu..hehehe...
then dan2 ler buka buku kan..
sori ayah have to do the confession...
oh sangat pandai berlakon time tu..
nak2 lagi adik ak yang no 2 tu..
adik2 ak len panggil KAK NGAH ak pgil ngah jek..
tipuuuu ak pangil NGOH bkn ngah spt yg sepatutnye
ye ni bab belakon lg ler hebat..
bila mak ayah balik dan2 soh adik2 suma tido..
pastu konon2 ye r yang dok bertungkuih lumuih segala..
cait~
oh berbalik pada citer LION KING
disini suker ler untuk aku mengimabu kembali kenangan..
oh idok ler ak upload gamenye..
cukup ler dengan video2 lagu ye jek..
so yuk kita GenJet kan video pertama ini...


oh sangat touching kan lagu nye??
tapi aku suka lagu yang ni
n at this moment im using this song as my ringtone..
HAKUNA MATATA...


layan kn lagu ni??
so agk2 da problem leh r layan lagu ni..
mmg timoon ngn pumba ni lawak giler !!!!
suka giler aku ngan 2 eko ni....

kalo nk share lagu2 dr LION KING ni memang x abis kot..
banyak lagi disney cartoon yang my ayah expose kn kt we ols adik bradik
tapi LION KING ni memang yang ye paling suka la..
yela kan siap ada PC game g..hikhik..
oh tapi we ols suka LION KING 1 jek..
yang 2 nye kurengg sikit der..

so next entry kalo ai rajin ai share pasal cter len lak ek..

~a.d.i.o.s~

2 comments: