-->

Daisypath - Anniversary

~G.i.r.l.s.N.i.t.e.O.u.t~

Last nite was awesome..
ye maybe kami ada sedikit technical prob at the very beginning..
but hey who cares?
as long as we are together aite?
chill out with my BFF counting from left AJAD CHRONIC, me, Elly Ellie and Noor Zuhaili
at first kami heading to again JUSCO AEON BANDARAYA MELAKA
best hangin' place ever..hehhee
untuk apa?
harusler untuk WILD THERAPHY session..
its KARAOKE!!
mmg siyes wa cakap sama lu..
karok ngn they ols memang wild ever!!
tapi agak mendukacitakan kami..
karok kt situ system down so kena tutup awal..
hellooooo it was like at 8pm??
what the hell is goin on??
malam masih muda and the karoks nak tutup dah??
oh come on...
tapi we ols mls nk argue byk2..
tp sempat ler ak ngn elly mentekedarah pretzel kt auntie's anne...
kami pun heading to MAHKOTA PARADE (MP)
and the karoks they suxxxxx!!!!!
kita boo sama INBOX KARAOKE!!!
WEML(what ever major loser)
at first we arrived mcm ok jek r tgok luaran..SUPERB!!
but org dulu2 dah ckp...
dont judge a book by its cover...
muka ajad yg ceria time nak membayor..
yela dh r mhl sejam rm16
dng harapan r tempat karok ni best..
sekali hampeh..harapan tinggal harapan!!
half hr wasted fr nothing..
memula ckp bilik ni..
pas2 pegi ler kami ke blk tesebut..
then ada r mamat tukang cleaner kt situ soh amik bilik len cos ye tgh housekeeping
kami pegi blk ke counter untuk sesi penukaran bilik..
dpt le kami bilik tp nk pilih lagu pulak sekian hal..
system are so not user frenly ok??shite~
then tetiba lak tgh ak karok da lak pempuan ni masuk ckp tu blk yeorg..
urghhhh stressss....
but whatever it is we ols managed utk having fun together...
andai kata hanis atiqah tebca entry ni sumpah niat ak bkn nk jeleskan ko..
tp ni kenyataan kak..hahahahah~
mmg camne suxxx sekalipun tmpt tu kami tetap GenJet!!!
so korg pun siler ler GenJet kn jek pixs kami yg x sdr diri menghavockan diri sendiri!!!
bermulalah aksi mencari lagu2 untuk diSUMBANGkan...
lagu makcik poziah latip ni mmg lagu wajib utk budak ni!!!
seterusnye mari mengintai aksi2 penyanyi SUPER PROfessional di bawah...
hehehe..besungguh muka ajad ni ha..elly leh lak nk posing skali kn??

bila menyanyika lagu kak gee kita makanye harusler control sikit kan zue??
and gayaku yg x semengah mana pun..cait..poyo jek lebih...
yg penting ak nampak kurus!!yeay~
bila tersengih elok tu rasanye mmg bukan ak ler nyanyi..harusler watak sentelan semata..

ni apa kekdahnye la ak tunjuk jari tu????

hehehhee..ada gak muka lua kawal ko zu..jng bimbang harus ada..hehehehe

sing together..bersama sama..tempuhi segala...walau jalanan masih jauh...
hanya kau dan aku yg tau....

aku ni asik watak sentelan jek....

x cukup mic..botol air pun boleh.....yang penting aku kurus!!!hahahah~

ko dok r kt tepi tu..lps kau kau...hahahaha~

harus selalu kau tahu akulah hati yg telah kau sakiti..sbr ye zue.
xsmpt nk story mory smlm....

yeye jek kn ak ni...duet ngn zue...

si ajad ni nak juga merasa berduet ngn zue..nah hambik~

hanya aku x sempat merasa berduet dengan elly..makanye harus ada kesinambungan yek..

say boo kat inBOX karaoke u ols....BOOOOOOOOO~~~
so abis ler part 1 karaoke ni..
dah karaoke harusler ada makan time pula..
tp next entry la yek pula nemo..
penat dh aku ni menaip...

~a.d.i.o.s~

No comments:

Post a Comment