-->

Daisypath - Anniversary

~a.D.e.s.i.r.ed.T.e.a.c.h.e.r~


ok this time entry tribute to all pendidik di luar sana..
yela kan next month kn dah Teacher's Day
so nk sharing sumthing r hendaknye..
recently i have to evaluate our beloved lecturers...
erm the bad things is its online evaluation..
and we have to login first..
so i am thinking that..
harusler biler kita evaluate the lecturer they will know
camne we evaluate them aite?
the evaluation ranking starts from 1-5
1 is very poor to 5 the perfect


so for those lecturer yg memang akan kami evaluate 5 tu ok r...
tp yang lecturer kami nk evaluate 2(sebab kalo ltk 1 mcm sian sangat) camne?
kami takut nanti it'll effect our result on that particular subject kn?
so how?xkan kami nak evaluate 5 yang mana
that such lecturer x sepatutnye dpt?
kan senang kalo masih menggunakan cara lama..
tapi aku tetap tegar evaluate at 2 and sum parts 1..huhuhuh~
sori dearest madam..i dont mean to be bad..
its just i second that u are not that good in teaching...
then i memang nak put some comments but afraid that
my name will appeared so i lupakan sajer niat tu..
again i dont mean to make u look worse..
cos lect len, i turut coment but of cos r its more to compliment actually!!!
its just i have to tell u what are we as students looking for..
here if u wanna be such a...
yes SUPER GRADE A+ teacher (well in this context LECTURER)
here are some tips for you from my point of view as student...

1) you dont have to be that SUPER PERFECT!!
kami pun paham there's mighta things that u guys not familiar..
so just admit and never feels that once u admit ur weakness
ur students will underestimate u !! nah never will be besides
we will respect u more for that!!

2) respect students idea/suggestion!!
yes sometimes student have their own thought in having a clear view on such topic..
for example there is some topic discussed will be so boring if the lecturer
refered nota copy pasta semata!!
hellooo dah r ur slides copy pasta then sgt2 la boringnye wihtout any design!!
so bila student suggest
search video on the topic and share with the class how could u refused it in a blink??
supposed u think about it first la..
kalo xnk ikut sgt pun just cakap yang ok nanti saya fikirkan..
or kalo pun xreti nk download the video why not ask the way..
jangan jadik BODOH SOMBONG!!!

3) dont ever underestimate student
ok kami tau kami ni student IPTS
and becos of that u dont have a right
untuk underestimate us!!
we pay for each of the credit hr we taking!!
and it is not that cheap!!!
pls?as much u required the respect from us...
in the same exact amount of respect we need from you also..
we know that we are not smart enough to get a place at IPTA
that is why we are here..
but we are not that stupid!!
besides when we undergoes INDUSTRIAL TRAINING
we are much better in handling equipment/machine compared to those IPTA's!!!
yes maybe they got the theory but we have the skill!!
and where is the skill come from if not from u guys..
u thought us everything...
so if ever underestimate us it means like u are underestimating urself...
just like my BIOMOLECULAR TECHNIQUE lect, DR RUZAINAH..
well ye la memang ler nama aku ni dah macam nama wajib tanya soklan
tiap kali time lab ye..
tapi ye x penah pun nak maki hamun xtentu pasal kalo ak xleh jwb
or jawapan ak merapu pun..
walaupun sikit2 teguran kasar tu ada
tapi aku paham niat ye memang untuk our own good!!
it is fine...yg penting she doing great with her job!!!
directly she will asking us on what we are doing that day
and yes she will define more..

4) befriend with ur student
u dont need to be so close but be frenly
so that student pun x takut nak berjumpa dengan u guys if they having a prob kan?
xde r kami akan jumpa this kind of sign...


ha macam lecturer math 2 aku..
xpenah seumo idup aku ni nemos
ak lepak ngn cikgu/lecturer yg mengajar math..
lagi aku melarikan diri dari ckgu/lecturer tersebut ada la...
tp ngn MADAM ELMY ni mmg terbaik..
ye xpenah pun menghina ak walaupun ak ni sgtler DUNGUnye dalam math kn??
lagi ye puji bergunung ada..
and kesannye haruslah ak rasa macam aku sgt hebat dan sgt suka MATH!!
ok ak tipu..xde maknanye ak nak suka MATH!!
cumanye ak sudah tdk membenci math as i used it b4...
even she's preggy but she's away from beign such an emo person!!
i sayang u lebih la madam...


5) and pls pls pls..kamu jangan nakal..eh silap pulak..
pls do the explanation of the topic instead of translation!!
we dont need the translation!!
we do understand the language that written..
what we need is the explanation on the topic..
and the explanation can be done in the exact language as the notes!!
macam lecturer PRO COMM kami MADAM SAADIAH..
she's never translate anything in the slide into BM..
she do the explanation!!thats what we really need!!



oh ye nemos..perkara yg aku sebutkan diatas tu ditujukan jua
untuk diriku sendiri dan all my kindy's teachers...
tapi sebagai seorg kindy's teacher our style harusler berbeza yek...
jng wat style ala2 lecturer..
kita ni ngajonye budak2 teacher oit...
so harusler our character pun berubah menjadi kanak2 riang jua...
tapi dalam clas jek la ek?
kang kalo kt luo kang orang pikir kita ni senget pula!!!
jd teacher tadika sangat senang berbanding mengajo org dewasa ni...
kami guru tadika kalo marah student..
they ols mrh not more than 5min!!
than akn dtg kedek2 peluk kita say sori
pastu siap tanya lagi..
"napa marah kita,teacher x syg kita dh ke"??
ha kau..kalo org besor dtg peluk tetiba xke kena penampor??
kalo sama jantina xpe r lg..kalo beza?
oh pening dibuatnye...
sebab itu ler sy suka menjadi GURU TADIKA!!!

~a.d.i.o.s~




4 comments:

  1. selamat hari guru cikgu azni as a pengetua tadika...hik3

    ReplyDelete
  2. erm kalo lect tu ada blog mmg ak tag nama ye trus kt sini..heheeh~

    ReplyDelete