-->

Daisypath - Anniversary

~A.X.E~

looking at the title..
its got nothing to do with the promote ini brand..
well xde pekdah pun untuk aku kalo aku uar2kan..
it is just recently watched those incredible ads from AXE..
ok..my lil bro mmg sangat menyukai deodorant AXE ni..
then out of sudden my ML pun turut tergoda dengan haruman dari deodorant AXE ni..
aku?lagi ler suka..hehehehe~
so back to the story..
aku 'ter'tengok ini commercial di utube
it was wayyyyy toooooooooo awwwwweeeeesoommmmmmeee dude!!
but definitely wont come out kat malaysian tv
what a pathetic!!!
whatever...
xkua kat tv u tube kan ada??so utube kan sajer ler~

yeah baby...wash me up..but hey u dirty wired jerk!!!
its not wash the girls...
its about washing a BALLS!!!
memang sumpah lawak..
memula tu terpikir gak apa kekdahnye ex tennis phenom yg jd co-host nye..
rupa2nye..jeng..jeng...jeng...
korang GenJet kan ajer vid ni....


amacam? old balls pun boleh jadi baru...
hebat kan AXE ni??
tapi siyes cakap....


these body spray form AXE is superb..
and i enjoyed the smell from chocolate and blue color so much!!!
so kalo agak2 korang xnak jd seperti lelaki di bawah ni...


and nak jadi seperti dia ni...


boleh le start mengusha AXE ni kat pasaran..
siyes talk its worth..
even ai pun terpesona dng ML...hehhehee
happy shopping ye guys...

~a.d.i.o.s~

2 comments:

  1. ish klu pakai trus lari alignment mata..horor gle

    ReplyDelete
  2. tp xde r lari mcm bila x pakai...kn???

    ReplyDelete