-->

Daisypath - Anniversary

hati seorang wanita

well its being a long time since i had my finger for this...hectic weeks,exhausted body, sleepless nite and bla bla bla...

siyes aku busy giler lately, dengan submission of bioplant design FULL REPORT, a 6 credit hr subject, Final Year Project thesis submission also 6cdt hr subject, 2 big events for MJ Prima Pintar. opening of MJ Prima Perdana lagi...so dengan x malunya aku mengaku yang aku adalah IRON LADY!!hehehe...multitasking women!!

dek kerana kena menghantar bioplant report pada ari yang aku tengah siapkan thesis dengan 2mlam tanpa tidur, belom makan even time tu dah kol 2pm aku minta pertolongan seorg hamba ALLAH ni cos aku takut ak x sempat nak anta on time..n shocked me to death, bdk tu refused to help..yg paling xtahan dengan muka yg macam bangga giler sebab xnak tolong aku..pergh..wah sekian lama ak ni menabur budi kt ko tp time ak btol2 perlukan bantuan, macam ni ko wat kt aku...aku xnak ngungkit tp girl got to do what a girl got to do!!

and thats when my eyes wide open untuk mengenali hati budi seseorg yg kononnya boleh diharapkan..cumanya khilaf aku bilamana ak termintak tolong sekali lg untuk menggantung banner and bunting bg tadika prima perdana...yela kalo kt sg buloh i got my dad n my lil bro for helps but this time around bersendirian di melaka membuatkan ak terlupa peristiwa lama dan terus meminta bantuan tp as what had happened sejarah berulang kembali...tp aku still bangga dengan diri aku sebab ada improvement..aku x merayu!!cukuplah sekali terkena..and what makes me proud of myself..aku dengan bantuan AJAD a partner for Prima Perdana managed to hanged the banner and buntings!!!we did it girl!!!even without a man hand things also can be done accordingly!!so kepada lelaki terbabit jng pikir kalo ko xde tadika ak x jalan!!

kecewa sangat kecewa tp utk menguatkan hati sendiri i have to wrote everything just in case aku terlupa kembali..so this entry could act as a reminder for me!!jangan mengharapkan orang lain dikala susah kerana orang lain hanya berada dikala senang....and one more thing aku x perlu nasihat dari manusia macam ko...xpayah nk peringat aku bagai konon nak tunjuk diriku tu hebat, bagus sempurna sedangkan hakikatnya sebaliknye!!!terima kasih atas segalanya..a

if only i could turn back time...

hell with it..so this week gonna be the climax of killer week!!!exam mode is turned on!!on ke??hehehe...on x on kena on jugakla azni oit....so readers do pray for my best ya??i really really really depressed but i have to do whats the good on me!!

p/s: roadtax keta mati 1/11/11 n now dah 14/11/11 so camne nk blk sg buloh ni?masak..masak..again azni jng nk harapkan org lain..alternative lain banyak lagi...xpun tawakal jek redah jalan then insyaALLAH semuanya dipermudahkan..semoga perjalananku tdk dihantui leh roadblock yang macam shial....

4 comments:

  1. nadz:as i always pretend to be dear...

    ReplyDelete
  2. cyaiyokk!! u go gurl...
    i know u can......
    Allah always with us..
    So,dont worry oke?......
    Insya'llah...

    ReplyDelete
  3. ur the best cousie i've ever had dear!!

    ReplyDelete