-->

Daisypath - Anniversary

video budak bijak

sumpah aku suka giler tengok budak ni jawab..dah r pronunciation ye sgt2 chumelll jek...sangat respek dengan kebolehannya menghafal Capital City for all UAE and yg bestnye part last bila ditanya CC untuk ISRAEL..terbaik wak..bdk kecik pun ada akal la der...and lebih kagum he is just TWO years old..


btw kalo tanya aku ibu negeri selangor pun aku macam ragu ragu untuk menjawab..PJ ke shah alam..hehhee...

nota kaki baru lepas pedi: damn bila ler aku nak dapat anak sendiri!!

No comments:

Post a Comment