-->

Daisypath - Anniversary

terima kasih menyedarkan

yes terima kasih sebab menyedarkan aku dr tidur yg panjang...xtahu nk luahkan kt sapa..kang kalo tulis kt fb kang da lak malaun mulut puaka cakap semua benda pun nk kena share kt fb..so here i am untuk melempiaskan nafsu amarah aku!!KO mungkin akn cakap aku seorang yg sgt KEPOHCI and whatsoever and afterwards ko pasti akn ckp 'g r update status kt fb/tulis kt blog ckp itu ini'..and yes ak sedar perkara tu akn berlaku..sama spt sebelumnya..i DONT GIVE A DAMN on what u r thinking..for me u just a piece of junk that need to be sink!!!

ye aku memang kepala angin,panas baran,ego yg tinggi and bla..and bla..and bla bla bla...some might never gave any compliment yet always make me sound worst!!and i am totally aware on that!!aku tau..aku banyak kelemahan..n mungkin xde kelebihan pun pada mata sapa sapa...

PUJIAN??well, sound so not me...KRITIKAN??always suits me best...aite??

dari situ aku tau aku ni banyak giler kelemahan di mata org umumnya n di mata KO khasnya..tekad utk menerima segala kejian n kritikan ko yg sometime ak rasa x membina tapi semakin aku cuba menerima semakin kritikan ko tu menurunkan lagi semangat utk ak berjuang....ye aku hampir tertewas sekarang..atau mungkin akn terus kecundang sedikit masa lagi..hidup tdk panjang..cuma apa yg aku harapkan ak mampu utk terus berjuang...atau mungkin aku akn mati bersama kritikan itu..

kepada semua follower or maybe silent reader, my good n great advise...

  • if u dont have any positive word, SILENT might works BEST!!stop mumbling around esp ur harsh word..its totally UNWANTED!!!
  • dont judge a book by its cover..some girl u might find her tough outside but trust me she is as fragile as a thin glass inside!!dont try knock it hard!!
  • avoid REPEATITION..some time LESS is MORE..

and aku tau aku ni bknlah sesapa utk bagi nasihat, sebab aku sendiri merupakan manusia yg khilaf here n there..yg masih memerlukan nasihat dari masyarakat sekeliling aku..tapi aku HANYALAH memerlukan nasihat bkn kritikan yg boleh mematahkan semangat lantas meninggalkan jurang persahabatan di antara KO n AKU...

tegurlah aku sekiranya aku salah, insyaALLAH aku cuba untuk menerima..ye aku sedang belajar menerima teguran...walaupun pahit akan aku telan...aku berpegang pada KEBENARAN MEMANG MENYAKITKAN makanya aku cuba utk menerima teguran mereka yg dengan niat membetulkan aku bukan menjahanamkan aku..

bercakap sesuatu yg CELAKA hanya akn menCELAKAkan aku lagi.maka dengan itu aku tdk perlukan manusia spt itu dlm hidup aku..


TAKE ME AS I AM or WATCH ME AS I WALK AWAY....




4 comments:

  1. ermm...im here if u need someone to share...even i can give u my shoulder, i still have ear tu listen n eye to read what u say n write k....juz call me n i will be there......(tu die aku speaking trabur!)hahaha...

    ReplyDelete
  2. thanks for always being there for me..really need a shoulder to lean on and ear to heard me off...

    ReplyDelete
  3. just be urself dear coz i just luv the way u r :)

    ReplyDelete
  4. thank you nadz..me is always be me..never be somebody else..cos i know i still having a lots of love from the people that i love!!

    ReplyDelete