-->

Daisypath - Anniversary

reply for cinta muka buku

its being a great great pleasure bila dengar tentang lagu reply kpd lagu cinta muka buku yg mmg so not ewww utk aku...thank you kpd encikmimpi ats reply tersebut..cumanya i just thought if u could add up some more provocation dlm lagu putus di twitter tersebut..xde r..bkn ak nk menidakkan keupayaan najwa latif wat lagu..bahkan ak sgt impress ngn lagu catchy easy to listen to yg ye composed tu..well for me if u r age 16 and u could make that debut of ur own single memang sangatlah AWESOMEnya kn??cumanya bila tgok lirik ada sedikit x sesuai r dik kt lagu tu..nak2 lg part 'harus pejam mata dan cuba apa saja'...maknanya ada kurang sedap sikit ler..tp well its just for me..utk org lain aku xtau..telinga masing2 kan...so xmo ckp banyak banyak..meh kita GenJet lagu putus di twitter by encikmimpi...


p/s: pada mereka yg nk follow twitter I sila ler..boleh search Azni_AR_Azizan I punyer twitter so we can bermesra tweet..tweet gitew...oh n mereka yg lom follow blog i ni pun boleh kalo nk tekan follow icon kt tpi belah kanan tu..

No comments:

Post a Comment