-->

Daisypath - Anniversary

What A Day...


First time kena berpuasa kat melaka this year...dahla dok sengsorang kat banglo ni..mmg berderau mak jemah rasanya...ada pulak bunyik cicak mutant yg maha hebat..mmg ak masuk jek dlm umah lantas menempatkan diri dalam bilik si AJAD dan terus kunci...sumpah gua haus malam td tp demi mengenangkan pelbagai bunyik yg mengasyikkan so gua tahan...makanya arini gua puasa tanpa sahur!!heh! dasar penakut...

ok point entry utk arini bkn nk citer pasal tahap penakutnye si jelita AZNI..tetapi mahu ceritakan berita2 yg didengari untuk hari ini...

bermula dng called from paksu cakap MLS have to stick around dng gaji yg ye mtk...which mean i guess yesterday interview was successful???hakhak..siyes talk..yesterday was the frst time ever aku nampak muka MLS yg sgt2 frust..6 years being together not even once muka ye sestress and sefrustrated mcm smlm..*klaka pun ada* ;-)

my MLS if u happen to read this, there is just a thing i wanna say to u "I am proud of you and you really did a good job back then but like I said if it wasnt yours it wasnt but if it destined together then insyaAllah, Allah helps. So having this good news be proud of yourself and be a thankful person to whomever might concern and its include me as well *ahaks*..terima kasih dengan Allah s.w.t sebab memberikan rezeki yg x disangka sangka"

ye walaupun itu bukan untuk saya tapi sy tetap gembira sebab Allah s.w.t mempermudahkan segala galanya sekiranya niat kita baik..dan ye tanpa berselindung aku WNA disini ingin mengakui yg bahawasanya AKU NAK KAWIN!!!sebab niat tu la kot..Allah memberi jalan seluas2nye...thank you Allah...

tapi tetiba ada pulak berita sadis..pergi ke micet nk anta mini project then tetiba finance cakap aku kena settlekan tuition fees..gilak ah...rupa2nye kes yg ak defered aritu so MARA x tanggung dah...ok malas mau pk panjang kontek kak wati and she asked me utk jumpa ye this monday...so we'll se how....

tetapi just now received an email from one of Mara's staff 

"Sukacita dimaklumkan bahawa anda adalah salah seorang yang terpilih untuk mengikuti Program Conversion Siswazah MARA sempena Seminar Usahawan Siswazah Siri 1/2012 yang telah diadakan pada 03hb Mac 2012 yang lalu."

EPIC!!!baru jek brita x bp best dr MARA tetiba dpt blk berita menggembirakan dr pihak yg sama..so aku definitely called today was a BLESS!!!

nothing could make my day more perfect but this relaxing pix..how i hope to gigle gigling and have a blessful holiday here in semporna!!

2 comments:

  1. ye aku mempositivekan diri sendiri dengan berkata ni bulan puasa hantu setan suma kena rantai!!hakhak

    ReplyDelete