-->

Daisypath - Anniversary

Malaysia Have It All | Cameron Highlands

yes..yes.. i know aku x update2 pun citer kt Turkey..one sweet day aku akn citer..lately ni sangatlah malas mau menaip..sibuk dok menaip lab report n asignment jek...*ayat kaber*...ni pn tergerak hati sebab dok usha blog makndak aku dok gebang wang pasal kemen helen ni..ceh ye igt ye sorg jek ada gambo2 sentaphatimakjenab???wa pun ada la...:-) ibarat katanya gambar2 dari samseng nota wa lagi high pixel tau..*oh sangat berlagak*...

di suatu malam yang indah tetiba wa dapat kol dari mak jenab eh silap dari makndak wa ngajak ke kemen helen ni di hujung minggu itu...wa roger2 maklang ajak sekali tp apakan daya beliau tdk dpt mengikuti pengembaraan upin dan ipin ini.....so roger kembali mkndak and we decided to go secara gamble cos there is no hotel room available on that weekend menurut kata mak yong tersebut...tapi ada aku kesah???

sampai umah aku tukar kereta nek keta ayah kesayangan *thank you ayah cos left ur car on that week* so bersama2 adik2 kesayangan yg ditinggalkan ibu bapa demi mencari sesuap nasi mengharapkan kasih sayang makcik2 terdekat, akumakndakpakndakaleesyaammarbayinayuboi n adik aku bergerak menuju puncak...
malas mau bebel2 tah pape u guys GenJet the photos dari si samseng....

after checked in kitorg JJCM and that M stand for minum..hehe...di Bharat Tea Plantation..

rembang senja 

menantikan tuan tuan puteris bersiap

sesi ilmu alam oleh ummi

memperkenalkan rose kepada aleesya "umah kita yg ada daun bunga lalang jek dik"

konon nak fresh sangat kn???anything fresh can beats this???

mmg lps kau, kau dan kau jek kan nk bergambar

ok kaklong kat sini pulak...

oh keterujaan makndak di ladang stoberi ni and yes u shud hide behind them next time la makndak

azni di alam fantasi..
sedang berangan2 ler untuk memiliki green house di umah sendiri yg dipenuhi dng bunga bungaan yg harum mewangi setaman *dalam hati ada taman* seandainyela aku dapat mencipta taman rose aku sendiri nescaya pasti bengkak hati2 mak jenab sekelian...huahuahuahau...

stoberi with whipped cream + honey

homemade stoberi eskrem

mokna yg tecepit oleh dayangan dugongan


next time kena amik camni ler makndak oit....



oh mmg ler sgt kuat berangan masuk disini



bunga kaler turquoise wa cakap lu...mana mau carik???

makndak aku panggil bunga siti zabedah sian makcik bedah dapat nama..tp this is hydrangea..

awesome view

gigi sama la dik..




azni vs zombie

another awesomeness view!




snow white yg x cantik...

last but not least hasil tankapan yg katanya tahan 2 thn!!!kepala bandang dia la thn 2 thn!! 2 hari jek dah layu semuanye pun!!so hati2 ler yek kalo jumpa minah yg kata rose kering dah diawet thn 2 thn!!ye jual this thing kat pasar malam brinchang nu ha!!!urghhh stress jek aku ni ha!!!


2 comments:

  1. Hahaha... Mak Jemah lupa laaa nk nyorokkan kedugongan diri...waaaa besar gedabak la gambo aisyah tewww i loikeeee... Simpan leklok contact no aptment tew, next taim kita genjoy lagi tehehe...

    ReplyDelete