-->

Daisypath - Anniversary

menu berbuka jam 8.30pm

make it short cut it small...yeah baby malas aku nk bebel panjang2...sejak dua menjak bercuti semester ni and bergelar cikgu tadika aku nye rutin tido sudah berubah..jam 9++ jek ak dh ngantuk..that is why aku malas nk membebel banyak banyak bagi edisi kali ini...

sekarang kan bulan rejab makanye rajin la adik bongsu aku ni berpuasa..disebabkan rasa tanggungjawab sebagai seorg kakak sulung yg mana ibu bapa berada jauh dari kediaman makanya bergegas pulang dr tadika seawal jam 6.45pm untuk menyediakan menu berbuka buat adikku yg sedang berpuasa...

disebabkan communication yg fail makanya bila balik tu r baru kuakan raw material *padahal aku mmg xtau nk masak pe*..yang kesiannye adik aku ni ler..org len kol 7.30pm masuk maghrib tu terus berbuka ngn juadah yg pelbagai tapi adik aku ni dpt berbuka jam 8.30pm...hauhauhau...bila kak long berkungfuhhhhhhhhh....

so menu berbuka jam 8.30pm td adalah ikan steam dan labu air masak blackpepper air *oh my xtau nama sebenar*

jadi without wasting any time marilah kita GenJet kan bahan2nye dan juga hasilnye....

bahan2 menyiapkan ikan steam~ cili api,halia,serai,bawang putih

and haruslah ada ikannye...

ikan setelah ditaburkan dengan segala satu macam....and before dikukus..

and your fish look like after steamed....
so apa lagi...selamat berbuka la yek adik adik....hehehhee

No comments:

Post a Comment