-->

Daisypath - Anniversary

A Journey Begin


this time around aku ke Istanbul...tp b4 lebih2 bek mula dari umah...kan??hehehe


19/4/2012 Khamis

Check In time
ye aku,adik bongsuku aisha,ayahcik,cikdayang n their son mukhriz are going to Istanbul, the most beautiful city in the world n yes where the handsome n pretty were born!!so kami check in Etihad Airways n oleh kerana kami bukan atas urusan bisnes *kalo bisnes pun lom tentu ok!!* kami naik ler Coral Economy Class..yeah baby..jdnye mari kiter GenJet the pix for the first day of our journey...

ticket..so yes transit di Abu Dhabi one of the most richest city in the world

si gemuk SIJELITA dan kapal terbangnye

gudbye Malaysia...

flight dari KLIA pada jam 8.35pm tp plane gerak jam 9.00pm and it took 7 miserable hours in flight!!urghh even yg 45min tu pn ak separa bernyawa inikan pulak 7jam der..huih dah lah pak arab blkg cam la**nat..org nk turun seat pn xboleh!!org dpn lak turun seat mcm apa kan..ak nk tgok tb pn x sng..hailaweh..oh jng maki orang lebih sangat der..stop with that so kami punya flight took 7hrs tp kami sampai jam 11.45pm masa di abudhabi..ikut masa di jam hanya 3jam jek..sebab kami against the clock...

menu utk malam itu...

my food yg aku pilih KL Abu Dhabi chicken mushroom black pepper with rice n asean veges..chop carrot considered as asian vege ek?baru aku tau...

and the journey begun...



2 comments:

  1. gambar ye je kat sini. cuba le letak gambar aishah sekali ke. huahuahuahua. beli ipad3 kat sana jugak ke? malaysia dah ade dah ipad3

    ReplyDelete
  2. Blog ak..gmbr ak ler..hehe..xde r time kt sini cah xmo begmbr g..kt istanbul ni baru ye beria..ipad3?bek ak tgu beli kt sana jek..byk g brg len blh dibeli...

    ReplyDelete