-->

Daisypath - Anniversary

Little Caliphs Prima Pristana

2012 is the toughest beginning year ever!!alhamdullillah, eventho it is hard beginning tp disebabkan kepercayaan parent my Little LCPP has grown up..starting from 30++ student for the first year,naik menjadi 50 student for the second year and makin berkembang sehingga melebihi kapasiti rumah bg thn ketiga ini..oh man...70++ and the number increasing...urghh...so lots of calls from parents complaining here and there...siyesly aku serabut nemos....

latest one punyer call yg ak mcm sentap sikit..yes ak tau slh ak amik student ramai sgt tp come on...pikir balik...ak ni mmg ler xnak student ramai2..tp bila ak tolak, mcm2 kata2 pujuk rayuan dr parents...yg paling ak x tahan parent2 lama ni ler...ak dah pun ckp awal psl 2012 registration  tp wat derk jek..so ak amik jek r bdk baru..then bila dh sampai due date siap sound ak lg...'lenkali tanya r, dah sah2 kami ada anak dekat sini so adik dia mestila masuk kat tmpt sama!'..oh mak..tokojut den bila kena sound cenggitu...eh aku x cakap ke lagi?xbc apa yg ditulis kat notis bod ke?dush~

aku ni xsuka nk perasan bagus..so bila parent lama senyap ak pn assume yg they all xnak la kan..sebab sebelum ni pn mmg ada parent yg x gtau pape and masuk thn baru anak ye mmg xregister kt ak..so ak xnak la kn..plus bila ak tanya, mcm2 r jwpn....nak kena diskus ngn papanye dulu lah apa lah..tp end up bila ak ckp dh penuh marah kat ak lak ckp ak patut utamakan adk2 studen lama ni..haiyak..so nak xnak ak terpaksa mengadakan ruang sampai student KGI 4years and KGI 5years masing2 punya 20 org student lebih....so how la?

to all parents out there lenkali tolong r...wat r registration seawal mungkin utk mengelakkan keadaan kelibut kat tempat belaja anak2...n kalo nk kol tu gunalah intonasi suara yg betol...kami pengusaha tadika sedang cuba memberikan yg terbaik dlm memastikan pendidikan awal anak2 anda berada di tahap yg paling maksima....

No comments:

Post a Comment