-->

Daisypath - Anniversary

~E.X.P.L.O.R.E.M.A.L.A.C.C.A~

Hi there...
rasanye its being a long time since my last word..hehe..bukan apa aku ni nengok ke org ada blog nk juge..but then org rjn r update their blog but for me..hell no..i am not a writer...dats y r kot mmg hagak payah utkku menngupdate kn my blog...tp when the mood of rajins came inilaha hasilnye..hehhee....last saturday ak chill out ngn my bf somewhere in melaka ni..yela diketika rembang2 poket menunjukkn kekempisan makanye jenjln amik gambo je la yeop...we all kua be2 jek las week cos most of our fren blk kg..so ktorg ni ala2 dating r..heheh...tp dating ke?erm ntah r yg pasti kua mmg be2 saja..oh lupalak nk knlkn disebelah tu r my love..SHAHROSSAJAD ABD MAJID or lebih dikenali sbg SAJAD A. MAJID dlm fb nye..nk story sikit psl kami ni(cewah da ati gk nk enter da prame) we all start dating since 2006 n dis year genap r kami berkawan (ops kaver lak )berchenta...baru btol selama 4 yrs..wow kalo da ank dh leh register masuk my kindy ye..so alhamdullillah kekal smpi skang...mtk2 diizinkan lah olehNya jodoh kami berpanjangan..amin....
b4 menjalankan xtvt kami,isi r perot dulu..so disebelah ni r our luch for that day.nasiputih+telodadar+tomyamcampur. tomyamnye tu x sedap pn..ibarat kata sajad ceroi..katanye lagi sedap lagi yg kt OU(one utama) our feveret hanging place ever.tp yela perot dh berkeronchong kn nkxnk pgn licin gk r labu...huhu..tempat pegisian perut kami terletak di medan selera di mydin ataupun nama glemernye RASA village.walaupun kt mydin tp aku rasa medan selera ni jauh lagi berkualiti(dr segi kebersihan dan kecantikan)jika nk dibandingkn dng sesetenngah food court tu..kiranye xde r korg nk temuntah tgok tmpt nye..mmg high clasnye tmpt r tgl lg people there yg watknnye x bp nk da class...setelah pinggan pn licin ktorg pn berjalan2 didlm pasaraya mydin tersebut...walaupun berat hatiku tetapi terpksa juga melangkahkan kaki ini...(terbayang seandainye duit berkepuk pasti seronok pengembaraan ini).bila sudah puas berjalan kami pn heading to MIBC(malacca international bowling centre)tp yg mennye ak sorg..so xde r gmbo best pn.pas2 ktorg pn bergerak ke afamosa(kalini bknnye yg replika di alor gajah).so selamat menatap gambo2 nye ye...

~dia sayangku~

kurang pasti nama tmpat ni

di celah2 kota merah

masih di tempat yg sama

kalo wat kulit album pun layan juga ni..

di runtuhan gereja apa ntah namanye..kalo x salah st paul tp kalo x salah r ye...

ni kat tingkap ye lak

dah sorg mesti nak berdua lak..


cicak woman lak..melekap di dinding


xtau kenapa tapi hatiku rasa berdebar je time dok dlm runtuhan gereja ni~SERIAU~

tengah menganalisa tulisan di dinding


berlatarbelakangkan roundabout berhadapan ngn kota merah(xtau nama da)

posing ala2 model lak aku ni pun...

WAN NOOR AZNI

setelah sudah di kota merah ktorg tengok orang bermain layang2 di pesisir Laut Cina Selatan

agak kagum dengan kemajuan lelayang ni..dah da lampu...layang2 skang x mcm time aku dolu2..rangka guna buluh body letak surat koba je jang..xde warna warni..agak2 kaya sikit pakai r kertas warna tapi tu pun kalo wat yg kt sekolah r..

sebelom pulang dek kerana keiginan my love nk mkn asam pedas so we all stop r kt asam pedas kota laksamana.asam pedas kat sini mmg agak terkenal..org mmg xpernah kurang..even chinese pn ramai makan kt sini..bagi aku biasa2 jek..ak lg suka asam pedas awa (nenek) aku wat..tp sajad mmg suka giler...so harapannye ye lena r tido setelah pekena asam pedas tersebut....

~bersambung~


No comments:

Post a Comment