-->

Daisypath - Anniversary

~B.U.K.A.P.U.A.S.A~

hye allz~alamak salah sudah..salam kpd semua..ha baru intro yg betol..heheeh~

my n3 for today nk cakap basi tu xde r juga but then kalo makanan tu dah da bau2 r..hehehe...ok b4 go thru the mumbling i just wanna wish all u guys selamat berpuasa(xbis g tau)..so nk story r sikit kt all the nemos out there pasal my recently activities during this fasting month..

alamak tapi mcm2 dunno where to start..well quite long ak x jotted down anything so mcm2 dh forget how to write..hehe~ ok so better start the n3...

Thursday 020910

on this day my class held an iftar event.lokasinya di tomyam klasik bukit beruang melaka..ala yg dekat dng IPK bukit beruang n MMU melaka tu..semua classmates joined this event which is unexpected for me..yela sepanjang2 ak belajau ni nemo xde le lg memana class yg semua studentnye fully cooperate..unbelievable??believe it la nemo..mmg happening r bila 30++ attended this event kn..oh lupalak my love SAJAD A. MAJID n also my other 2 housemates follow juga..alamak rasanye nemo ak ni xde citer lg psl housemate ak kn?ok b4 i go further lemme story sikit(sikit je yek)psl my housemates..

::since i'm no longer stay micet's hostel so ak pun menyewa r sebuah rumah yg begitu indah di TAMAN JATI INDAH,simpang 4,melaka..so mana ler ak ni mampu nk nyewa sorg2..so ada la lg 4org which makes all of us 5 in this house..3 of us is classmates(3bcbex)~dila n ziti..sorg g 5bcb~syima n sorg g 5bcfex~atiq(dia ni mmg my buddy since dip g)so far ni mmg kalo ak stdy kt micet ak akn sebilik ngn ye la..ok stop bout this

cont..
what make the day gloom a lil bit pslnye kami sampai lewat..so all the good food had gone..sedey gak nemo..yela dh r ak yg promote tmpt ni alik2 erm..smpi ada la bdk clas yg tls kt photo album tu servis x bagus..agk kecik at disitu hey but who cares??as long as we're together shud b no prob rite??yela janjinye kol 6 grk dr tmn jati but hell no..6.30 bru nk grk then pickup atiq di toll ayer keroh so it takes time r gk..wutever it is the food still there but not the great one..ok so njoy the pix ye...
~thx mates for make it on that nite~

~my table on the nite~

~ni ler housemates ak utk 2thn mendatg owh tp yg si purple utk sem ini shj~

~ni ler jelitawan2 di meja ku~

~ni ler kepalanye mlm tu..kalo kena rampok malam tu mmg kaya si pencuri..hehehe~

~photographer for my camera on that nite..thx sayang~

~gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati..i'allah if possible will held this again next year~

ok to be continue..panjang sgt ni dah nemo oi..xlarat ak nk menaip g dah...

1 comment:

  1. nasib baik gmbr aku ada dsebalik daun nan hijau itu... =)

    ReplyDelete